torstai 3. huhtikuuta 2014

Sikahauskaa läpändeerusta

Yksi suurimmista syistä, miksi olen tuon kaljupään miekkoseni kanssa sitoutumassa kunnes kuolema tai Diablo kolmonen lisäreineen meidät erottaa, on huumori. Joka on paskaa. Todella uupeloiden lempinimien (Kisse, Puppe, Perunapää, Pieruhousu) lisäksi vammailu ulottuu hauskojen kuvien ja videoiden linkittelyyn facebookin chatissa, kun istumme kahden metrin päässä toisistamme. Kommunikoimme ulisemalla. Nuolen välillä miehen partaa tai poskea ärsyttääkseni, koska jostain kumman syystä hän ei kovasti arvosta tätä toimintaa. Laulamme toisillemme tyhmiä lauluja. Sulho saattaa kysyä montakin kertaa päivässä "mennäänkö naimisiin?" ja aikoo kuulemma jatkaa tätä häiden jälkeenkin. Ihan vielä ei ole mennyt hermo. Kun mies kehuu minua nätiksi tai kauniiksi, väännän naamalleni mahdollisimman ruman ilmeen todistaakseni geenilottovoittoni olemassaolon. Ynnä muuta ynnä muuta. Jokaisella parilla varmasti on näitä kumppanin kanssa tapahtuvia perseilyjä, kertokaa ihmeessä teidän!

Tyä_miäs_huumori on parasta


Meillä on sopimus, että olemme yhdessä ruttuisina rusinoina ja seniileinä vanhainkotikäppänöinäkin. Sulho dementoituu kivasti ja minusta tulee lihava, pullantuoksuinen Justiina-mummo kaulimineen kaikkineen. Tiedostamme tähän tilanteeseen johtavan olennaisimman syyn: jos jostain kumman syystä joskus eroaisimme, ei meitä enää huolisi kukaan. Olemme pilanneet toisemme aivan kieroon. :---D Joudun koulussa ollessani joskus keskittymään tiukasti, etten mäiski opiskelijakavereitani perseelle. Teen sitä nimittäin kotona hyvin usein. Onneksi parhaan ystäväni (ja tulevan kaasoni) kanssa saan sentään tehdä vammanaamoja ilman paheksuvia katseita.Minusta on parasta, että saan olla oma itseni miehen kanssa ollessa. Yritän kovasti vaikuttaa vakavastiotettavalta aikuiselta kodin ulkopuolella, mutta kotona ollessani vaivun usein taaperon tasolle. Vähäinenkin yliopistointellektuellisuus (HAHAHAHAHAHAHA t: humanisti) karisee samantien, kun avaan kotioven ja ulisen tervehdyksen kotona haalariasussaan odottelevalle puolisolle. Tästä tekstistä saattaa saada sellaisen kuvan, ettemme olisi koskaan tosissamme tai puhuisi Aikuisten Ihmisten Tärkeistä Asioista kuten kuinka talous on yhtä pökälettä ja nyt barrikaadeille sen ja tämän asian puolesta. Väääääääärin. Linkkailemme usein uutisjuttuja toisillemme ja keskustelemme niistä henkeviä. Loistava esimerkki on tämä huippu-uutinen: http://www.esaimaa.fi/Online/2014/04/02/Seisokki+saattaa+haista+Imatralla/2014117192755/4
Rakkautta on se, kun voi silittää toisen karvaista pyllyä, sanoa omaksi perunapääksi ja lähettää chatissa sydämiä, kun toinen istuu melkein vieressä.

6 kommenttia:

 1. Ihana teksti. :) Sait mut nauramaan ääneen ja samalla miettimään, että muuttuuko sitä itse kovin kun menee kotiin tai kun on vain omaitsensä sulhon seurassa. :)

  Ja teidän suhde kuulostaa kyllä hauskalta. Minusta tuo on jotain tavoittelemisen arvoista, että oikeasti on hauskaa yhdessä ja tuollainen perseily kyllä uppoaa minuunkin. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva jos viihdytti! :---) Hääsuunnitelmat etenevät niin hitaasti, että pitää keksiä tämmöistä todella älykästä kirjoitettavaa. Viikonlopun jälkeen on tulossa kuvia hääpaikasta (ulkopuolelta tosin). Ehkä se vähän nostaa tasoa. Epäilen.

   Poista
 2. Meillä taas harrastetaan seksististä vihjailua puolin ja toisin pitkin työpäivää. Kerran lähetin miehelle, jonka tiesin juuri siihen aikaan olevan kahvitauolla ja itse olin lomalla, puolialastoman kuvaviestin. Hahhah!

  Kyllä samanlainen huumorintaju on tärkeää. Meillä miehen kanssa se kohtaa, joskin itse olen myös mustan huumorin ystävä ja mies ei aina oikein ymmärrä kaikkia vauva mikroaaltouunissa-vitsejä, mutta ei se mitään, näillä mennään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Loistavaa! Kiusoittelu piristää kummasti ;--) Parasta on, jos miehelle tulee kunnon kiusallinen tilanne, kuten karmea jöpötys julkisella paikalla. Muahhahah.

   Minäkin olen mustan huumorin ystävä, vauvavitsit ovat karmeudessaan just hyviä! Kaikki eivät ehkä aina ihan ymmärrä.

   Poista
 3. Huutonaurua! XD Vaikutatte kyllä melkoselta pariskunnalta! :) Tuosta voisi moni ottaa oppia; ei sen elämän tarvi olla niin vakavaa koko ajan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Apua en oo huomannu kommenttiasi ollenkaan! Anteeksi kovasti. Kyllähän me melkoinen pariskunta ollaan, joskus vähän hävettää nämä aikuismaiset jutut... Sulho ehdotti, että se vois ryhtyä pitämään blogia jonne kirjoittaa kaikkia näitä meidän (siis minun) paskuuksia :--D Kielsin. Haha.

   Poista