maanantai 14. huhtikuuta 2014

Kevätmasis

Halojaa! En jaksa selitellä pientä repsahdustani päivittelyn kanssa, mutta selitän kuitenkin: ei ole ollut kiire, ei ole ollut juuri koulujuttuja, olen reissannut jonkin verran, mutta mitään suurta ei ole tapahtunut. Olen vaan ollut todella laiska. Muutama päivä sitten totesimme parhaan ystäväni kanssa sairastuneemme lähes jokakeväiseen "ei voisi vähempää kinostaa" -tautiin. Tiedättekö sen tunteen, kun ei innostu mistään, mikään ei liikuta? Jos kodin ulkopuolelle raahautuminen sattuu onnistumaan, väsyttää koko ajan niin maan perkeleesti, ettei kuitenkaan jaksa tehdä mitään järkevää. Luennoilla olen päivitellyt tumblria ja taistellut unta vastaan. En mennyt sitseille, koska en vaan innostunut yhtään. Ainoa elämäniloni koko kuluneen huhtikuun ajan on ollut tietokone ja televisio, etenkin tietyt sarjat. Rakastan yli kaiken Supernaturalia, Game of Thronesia ja uusimpana lisäyksenä Vikingsia. Samalla naamaan pitää tunkea rekkalastillinen herkkuja, jotka lievittävät ameebamaista olotilaa. Perseeni leviää uskomattomiin mittoihin, sillä salilla käyntikin on tämän jakson aikana selvästi hiipunut. Prkle!

Yhtenä valopilkkuna tämän synkeysankeuspaskaviikon keskellä toimi hyvän ystäväni hääkutsu. Pääsemme ukkelin kanssa kesäkuussa häihin jännittämään ja saamaan ehkä inspiraatiotakin. Suomeksi sanottuna siis pöllin kaikki hyvät ideat ja käytän ne omissa paardeissani. Häät järjestetään samalla paikkakunnalla, jossa me ensi vuonna (kääks) tanssahtelemme. Odotan noita kekkereitä todella innolla! Etenkin siksi, että illemmalla nuoret siirtyvät varsinaisesta hääpaikasta morsion rantamökille rennompaan (ja alkoholinhuuruiseen) illanviettoon. Tämä siksi, että varsinaisella juhlapaikalla ei ole mahdollisuutta tarjota vieraille niitä perinteisiä Tallinnantuliaisjuomia. Tiedossa toivottavasti tiukka humalatila ja nolla järveen hukkunutta vierasta.
Meidän hääkutsussa kerrotaan kaikki oleellinen


Pääsiäiseksi lähdemme keskelle ei mitään, eli siis Etelä-Pohjanmaalle. Köyhä opiskelija pääsee äiskän lihapatojen ääreen ja syömään trulleille varatut suklaat. Pääsemme myös sulhon kanssa pönöttämään pääsiäiskokon ääreen, sillä niitähän kotiseudullani riittää. Samalla reissulla voisimme käydä taas pällistelemässä tulevaa hääpaikkaa, tosin vain ulkoapäin. Syistä jotka olen tainnut kertaalleen tässä blogissa mainita. Lupaan ottaa paskoja kuvia kännykkäkameralla, jos muistan.

Ps. Meidän kutsukorttikuoriin ei sitten tule niitä geneerisiä sormuspostimerkkejä tai horsmapuskia. Sulimme sulhon kanssa näille hienouksille, sillä pylly on pop! Anoppikin varmaan tykkää siloisesta arsesta ja naamasta, joka moikkaa tuttavallisen kutsuvasti kassit otsalla.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti