tiistai 6. toukokuuta 2014

Juhlapaikka

Hui suatana kun tuli pitkä väli kirjoittelussa. Olen ollut harvinaisen laiskalla tuulella. Pääsiänen Pohjanmaalla ei ollut kovin rentouttava, kun sisarusten lapset pitivät karmeaa möykkää ja nukkumapaikkana toimi nariseva ilmapatja. Aurinko yritti paistaa, mutta kova tuuli ei innostanut viettämään ylimääräistä aikaa ulkosalla. Kävimmepä kuitenkin tsiikailemassa tulevaa juhlapaikkaa vähän paremmin. :---) Kuvat eivät ehkä ihan tee oikeutta, sillä paikkoja ei ole siivottu ja kunnostettu, mutta jonkinlainen kokonaiskuva nyt kuitenkin!


                            Neulasia siellä ja neulasia täällä. Ja jotain havuja puskee katosta. Muuten hyvä.


Miellyin juuri tähän paikkaan siksi, että terassilta on huiman kaunis näkymä järvelle. Maalaishäihin kuuluu mielestäni joko lato, pelto tai järvi. Tuohon kun iskee terassikalusteet ja kylmä juoma käteen niin johan lähtee. Terassille voisi suunnitella myös jonkinlaista sikari- ja viskinurkkausta herrasmiehille ja herrasmiesnaisille. Jos sattuu satamaan, mitä ei tapahdu tai saan kunnon pimppiraget, tuohon terassin päälle voi heittää jonkun aaltopellin tai muun suojan. Voisihan sekin olla ihan romanttista... Mutta ei kiitos. Kuvassa perus ankea alkukevään sää, mutta käyttäkää mielikuvitusta ja sijoittakaa aurinko taivaalle ja juhlakansa tuohon nauttimaan kylmiä drinksuja. Nam.

Parempaa näkymää, puskia ja vettä


Rakennuksen toinen sivu, joka ei näytä mitenkään erikoiselta. Otinpahan kuitenkin kuvan :D
Tanssilava on hieman hassun muotoinen, tuo kattokin on tuollainen skeittirampin näköinen. Nuo pienet lamput näyttävät varmasti illalla tosi kivoilta, kun ilta alkaa hämärtää :--) Hieman pelottavan näköinen rötiskö, kun ei ole valot päällä! Pitänee heitellä jotain myrskylyhtyjä tai jouluvaloja ympäriinsä.

Eipä nuo kuvat kyllä järin kummoisilta näytä, kun sää oli niin kökkö. Pitänee laittaa hieman kesäisemmät versiot ensi kuussa, kun viimein pääsemme katsomaan niitä sisätiloja. Tällä kertaa painoimme varovasti nenän kiinni lasiin ja koitimme kurkkia kakkaisten ikkunoiden läpi. Tilaa pitäisi olla riittävästi n. 80 hengelle. Toivotaan vaan, että säät suosivat! Pohdimme miehen kanssa, olisiko ihan tosi coolia päräyttää paikalle moottoriveneellä! Kirkko on joen vieressä, ja jokea pitkin ei ole kovin pitkä matka hääpaikalle. Pitänee miettiä. Ei tarvitsisi murehtia hääautosta, mutta toisaalta veden pärske ja huojunta kuulostaa huonolta yhdistelmältä hienojen vaatteiden kanssa :D Mites ois pieni vene ja airot? Kolmen tunnin odottelun jälkeen hääpari saapuu paikalle, toinen airo on katki ja sulho puhisee naama punaisena. Ei ollut navigaattorista paljon apua.

Ensi viikolla tapahtuu jotain suurta <3. Kuvamateriaalia ja raporttia tiedossa, kunhan ensijärkytyksestä on selvitty :D

2 kommenttia:

  1. Nyt on pakko tarkistaa, onko tuo Halkosaaresta? Aivan mahtava paikka häille kesällä ihan varmasti, järvi on niin upea!!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Anteeksi myöhäinen vastaus! Mutta joo, onhan se :) Tuo järvi on kyllä tosi upea. Eniten fiilistelen kyllä tuota terassia! Kiitos kommentista :---)

      Poista