perjantai 14. helmikuuta 2014

Alussa

Ajatuksiini ei ole hetkeen mahtunut juuri muuta kuin häät. Vapaa-aikani kulutan häihin liittyvien härpäkkeiden bongailuun kirppiksiltä ja alelaareista sekä tietysti hääblogien selailuun. Vaikka tuleva sulhoni on lähes yhtä innoissaan häiden suunnittelusta, on bloggaus loistava tapa suoltaa omat inspiksensä eetteriin. Olemme edenneet miehen kanssa erittäin nopealla tahdilla, sillä seurustelumme alkoi lokakuussa 2012. Miksipä sitä jarrutella, kun on löytänyt sen oikean, joka jaksaa perseilyäni päivästä toiseen ;)







Häiden suunnittelu on suurimman osan ajasta ihanaa. Pinterestini täyttyy pikavauhtia ja olenpa mahdollisen tulevan juhlapaikankin jo päässäni koristellut valmiiksi. Ongelmat alkavat todenteolla silloin, kun mietin kaikkien ideoideni toteutukseen tarvittavaa rahaa, jota ei juuri ole. Olen töitä etsivä opiskelija ja sulho on tällä hetkellä työtön. Emme siis varsinaisesti kieri seteleissä. Budjettimme häitä varten onkin pieni (kirjoitan aiheesta lisää myöhemmin), mutta uskon silti saavani unelmieni päivän järjestettyä. Opintolaina on kätevä juttu, kun sen voi maksaa pois sitten joskus. Näpräystaitoasteikolla olen käsityöopettajien märkä päiväuni painajainen, mutta ne perus pitsipilttipurkkituikkukupit taidan silti vääntää. Lisäksi naputan ebayn osoitekenttään ennätysvauhtia - ja luottokortin rajat paukkuvat. Jonkinlaisella DIY-meiningillä siis mennään.

Häihin liittyviä painajaisia en sentään ole vielä nähnyt, mutta kauhukuvissani häämme näyttävät samalta kuin tämän vuoden satuhäissä (on muuten paras ohjelma ever) esitetty erittäin matalan budjetin hääjuhla. Koristeet olivat kirppikseltä ja tulos oli melko jäätävä. Rakkaushan se toki pääasia on, mutta... noh.

Otan mielelläni vastaan kommentteja, olivat ne sitten millaisia tahansa :) Tervetuloa seuraamaan kanssani häiden suunnittelun etenemistä!

1 kommentti:

  1. Tervetuloa mukaan hääbloggaamaan! Mielenkiinnolla jään seuraamaan häidenne suunnittelua! :)

    VastaaPoista