lauantai 22. helmikuuta 2014

One ring to rule them all

Täällä runsaasti limaa ulos puskeva, surupukuun Suomen kiekkotappion vuoksi sonnustautunut neito, morjens! Paska peli, paskat olympialaiset (menivät satuhäittenkin päälle!! Selvä rikos ihmiskuntaa ja kaikkia tulevia morsioita ja sosiaalipornon ystäviä kohtaan.) Viikonlopun suunnitelmat karahtivatkin nätisti kiville. Varmaan ihan hyvä, etten läksi kotisohvalta levittämään flunssaani ympäriinsä. Aikaa on siis runsaasti datailuun ja hääjutuista hölöttämiseen. Tämän postauksen taustalle voi vaikka laittaa soimaan Keekin timantit ovat ikuisia. Hoe tunnelman tehostamiseksi jokaisen kuvan kohdalla raspinen "aah!"

Sivusin jo edellisessä postauksessa hieman erilaista rinkulavalintaamme. Sekä vihki- että kihlasormukseni ovat toki melko perinteisiä, mutta jännyys on asettelussa. Ennen kosintaa näytin sulholle kuvia kihlasormuksista, jotta hän tietäisi millainen maku minulla on. Toiveissa oli yksirivinen, muutaman timantin koristama valkohopeainen pyörylä. Jos mukaan saisi jotain sinistä, olisin aivan myyty. Sulho teki reippaana poikana työtä käskettyä.





Kyllä en puhdista, likaantuu kohta kuitenkin uudestaan.


Sulho bongasi sormuksen huuto.netistä. Hintaa oli vaivaiset 100 euroa. Huippulöytö. Se on simppeli, timangeja parikymmentä ja puoli kokoa liian suuri. Varsinkin aamuisin se hölskyy ikävästi. En ole silti pahoillani, sillä suuruus ei johdu mittavirheestä vaan siitä, että olen laihtunut ja nakkisormeni on ohuempi, kuin lähes vuosi sitten. Jee! Safiirit on lisätty sormukseen jälkeenpäin, enkä voisi olla tyytyväisempi. Lempivärini kulkee nyt matkassani kaikkialle. :--)

Rakastan kihlasormustani niin kovasti, että päätin sen saavan jatkossakin enemmän huomiota. Koska rahat ovat tiukilla, päädyimme ostamaan joulualeista todella simppelin "vihkisormuksen". Tarkoituksena on kuitenkin kiepauttaa sormukset toisin päin, eli kihlasta tulee vihki ja yksinkertaisemmasta, timanttileikatusta rinkulasta kihla.


Jännittävä vako, joka syntyi vahingossa
Kakkakynnen seikkailut
Vihki, eikun kihla, eikun


Photoshopin ihmelapsen filtteröintiyritykset, kai tää jo kohta tulee vastaan Pinterestissä!?





Vastoin kaikkia sääntöjä pidän silloin tällöin kotosalla ollessani kumpaakin sormusta vasemmassa nimettömässä ja haaveilen. Olen kysynyt tähän sulholta kiltisti luvan. Ei kuulemma haittaa.

Ps. tähän tuli noiden kuvien takia tuollaiset tyhmät reunat. Perkele. En jaksa säätää. Menen niistämään nenää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti