lauantai 15. helmikuuta 2014

Kohtaaminen yössä


Voisin tarinoida hieman siitä, kuinka sulhasen kanssa tapasimme ensi kerran. Hymyilyttää jo pelkkä muisteleminen, sen verran pyytämättä ja yllättäen tämä tapahtumaketju sattui :--)


Eräänä hämyisenä ja yksinäisenä koti-iltana selailin tapani mukaan erinäisiä keskustelupalstoja itseäni viihdyttääkseni. Tarjolla ei kuitenkaan ollut juuri muuta kuin vauva.fi:n "ukko vaihtoi minut 20 vuotta nuorempaan fitness-pimuun!!" -volinaa ja Demin esimurrosikäisten "ihastus vilkaisi minua koulussa, mitä tämä tarkoittaa" -ihmetystä. Kello oli vasta kymmenen, mutta olin valmis läimäisemään läppärin kannen kiinni ja hipsimään peiton alle. Päätin kuitenkin vielä vilkaista miesten oman keskustelufoorumin.


                                             

Jep. Ylilaudalla joskus vierailleet varmaan tietävät, millainen sivusto on kyseessä. Jos et tiedä, kehotan olemaan käymättä. En ole vastuussa, jos saat traumoja tai autismin.

Kiinnitin huomioni keskusteluun, jossa pyydettiin lisäämään oma postinumero. Saman postinumeron laittaneet voisivat tohtiessaan tai jaksaessaan tavata. Lisäsin huvikseni postinumeroni ja ryhdyin valmistautumaan nukkumista varten. Ihmetyksekseni joku olikin vastannut minulle ja pyysi keskustaan kaljalle. En innostunut alkoholista, mutta sovimme kuitenkin tapaamisen keskustaan keskiyöksi. Oli pakko varmistaa:

Minä: "Saanko udella ikääsi?"
Sulho: "24. Onko se ongelma :D"
Minä: "No eipä oikeastaan. Mut en mä minkään Pena viiskytneljäveen kanssa ehkä kuitenkaan haluais tavata :--D"

Kohtalo oli lähellä kusta koko homman, sillä pyöräni kumi oli puhjennut. Puolijuoksin keskustaan ja ilmestyin tapaamispaikalle hengästyneenä ja vastasyntynyneen possunpoikasen kaksoisolentona. Vastassa ei ollut Pena viiskytneljä vee eikä elopainoltaan Titanicin kanssa kilpaileva pitsanaama. Siellä oli sulho. Ensitapaamisemme jäi suurelta osin huonosti mieleen, sillä olin jostain syystä kovin jännittynyt. Vaihdoimme numerot, tekstailimme kiihkeästi ja vietin kaikki liikenevät yöni hänen luonaan. Muutaman kuukauden tapailun jälkeen romanttisuuden multihuipentumana otin ohjat käsiini parisuhteen aloituksessa. Makoilimme lähekkäin sängyllä ja kysyin malttamattomana "Alaks olee?"

Ei ollut yhtään paskempi reissu!







                                  







1 kommentti:

  1. Törkeen hauska tarina! Ei oo ihan jokaisella peruspirkolla tai -pentillä tuollaista ensikohtaamista! :)

    VastaaPoista