maanantai 17. helmikuuta 2014

Esittelyssä hääkengät

Ihkaensimmäinen häihin liittyvä ostos oli kengät. Järjestys on toki melkoisen nurinkurinen, sillä yleensä kenkien tulee sopia mekkoon eikä mekon kenkiin :D ostin kuitenkin ihan rahallisista syistä, eli suomeksi koska halvalla sain.

                                

Kengät on ostettu viime kesän lopussa nyt jo ovensa sulkeneesta Krinoliinista. Liikkeestä on kirjoitettu artikkeli, jonka voi halutessaan lukea täältä. Alunperin lähdin sovittamaan häämekkoja testimielellä. Minulla ei ollut minkäänlaista havaintoa siitä, minkälainen malli ruholleni sopii, vai sopiiko mikään. Testailinkin yhtä sinisin kukin koristeltua luomusta, mutta korkean hinnan vuoksi jätin puvun (onneksi) ostamatta. Ei ehkä kannata ottaa sitä ensimmäistä "ihan kivaa" mekkoa, jos voi saada sen wau-efektin tuottavan, täydellisen puvun.

Kenkiä sovitellessa kävi parempi tuuri. Nämä popot maksoivat ruhtinaalliset 15 ekeä ja sopivat jalkaan täydellisesti! Ei mikään itsestäänselvyys, sillä kanoottini ovat mallia Aku Ankka. Lättäjalan kanssa eläminen tarkoittaa sitä, että kaikki kengät eivät yksinkertaisesti sovi, vaikka olisivat oikeaa kokoa. Ongelma tulee vastaan varsinkin korkokengissä, joissa tilaa ei monoille ole aivan liikaa. Lisäplussaa kengille tuo maltillinen korko. Saatan välttyä kompuroinnilta. Toisaalta olen kyllä mestari vetämään lipat ihan paikallaan seisoessaankin, joten mistään ei voi olla varma.

Vaikka jalassani olisivat maailman parhaat korkkarit, olen kuitenkin ikuinen tennarityttö. Siksipä metsästänkin parhaillaan vaaleita pitsitennareita, jotka jalassa voisin twerkata heiluttaa pyllyä tanssilattialla. Paras aika kyseisten kenkien etsimiselle taitaa olla kesän jälkeen, kun ne myydään pois tilaa viemästä lähes puoli-ilmaiseksi. Hakusessa olisi siis jotain tämän tapaista:
                         

En ole ikinä ollut kenkäihmisiä. En omista viittäkymmentä paria erilaisia kenkiä, enkä olisi valmis maksamaan monia satoja euroja korkokengistä, olivat ne sitten kuinka laadukkaat tahansa (olen tosin makaronia mussuttava köyhäilijä, mutta kuitenkin). Ymmärrän kengistä kiihkoilun, jos morsiolla on lyhyt mekko. Silloinhan ne ovat selvästi näkyvillä ja muuttavat kokonaisilmettä. Jos kukaan ei näe kenkiäni kuin pyydettäessä enkä voisi pitää kenkiä enää häiden jälkeen missään muussa tilaisuudessa, kokisin rahan menneen hukkaan. Ei siis Minnaparikoita minulle, kiitos :D

ps. lopuksi muutama pari kenkiä, joiden olemassaoloa en ymmärrä. Niin rumia. Jos omistat kyseisennäköiset kengät, niin mitä vittua pyydän jo etukäteen anteeksi.

  

????????
                                           
    

No... jooh.

5 kommenttia:

  1. Todella kauniit kengät olet löytänyt - ja mikä hinta!! Loistolöytö! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Eipä tosiaan tarvinnut liikaa kiristellä kukkaronnyörejä, kun nuo lähestulkoon annettiin pois :--D

      Poista
  2. Hei, kiva blogi. :)
    Pidän vähän erillaisista hääblogeista, enkä sellaisista "hääbudjetti on noin 15tuhattaekee ja isi maksaa". Jepjep, täällä on erillainen meininki ja pidän kirjoitustyylistäsi, jatka samaan malliin!
    Olen itsekkin menossa naimisiin kesällä 2015, onnea meille kaikille jo etukäteen!
    Minun hääblogia voi selata osoitteessa http://jotainrocknrollia.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia kovasti, liitynpä saman tien lukemaan blogiasi :) Jep, kuten tuohon budjettipostaukseen kirjoitin, ei ihan rahassa pyöriskellä, vaan kaikki pitää suunnitella tarkasti. Se ei kyllä tee tästä touhusta yhtään kakkempaa! Aina kun huomaa säästäneensä sievoisen summan esimerkiksi itse tekemällä, tulee valtava onnistumisen ja riemun tunne :---)

      Poista
  3. Komppaan Monikaa! Kirjoitustyylisi on mukavan erilainen, ja siis vain ja ainoastaan hyvässä mielessä :)

    Mm. henkkamaukalla on nyt myynnissä pitsiballerinoja. Jos kiinnostaa, niin vilkaisepas tämä Pitsiniekka-blogin postaus aiheesta: http://pitsiniekka.blogspot.fi/2014/04/matalat-jatkokengat.html

    VastaaPoista